Veysi Yildirim

Veysi Yildirim is doof geboren, en dat is duidelijk terug te zien in zijn films. Hij kan lang en intens kijken naar mensen, en weet dat goed over te brengen aan zijn publiek Hij brengt een bijzonder inspirerende ode aan ‘de blik van buiten naar binnen’.

Communicatie is essentieel voor transparantie, maar ook ook voor het leven in het algemeen

 

Mildred Hofkes

Mildred Hofkes is oprichter NieuwBestuur, futureproof governance en stakeholderdialoog en mede-initiatiefnemer van het Transparantie Congres.

De kracht van dialoog: eerst komt transparantie, en dan geloofwaardigheid.

 

Alexander Kousbroek

Alexander Kousbroek, CFO Port of Amsterdam, gelooft dat Futureproof governance gaat over het organiseren van de edialoog.

Transparantie is je kwetsbaar durven op te stellen als bedrijf in het maatschappelijke belang.

Marilieke Engbers

Marilieke Engbers is gepromoveerd op het ‘Het Ongezegde’ in de bestuurskamer en schreef de bestseller “Onder Commissarissen” Haar tweede boek ‘Eenzaam aan de Top’ komt uit in mei 2024.

Transparantie gaat er om hoe goed de leermachine is van de organisatie: Iedereen een feedback-ontwerper!

Marcel Pheijffer

Sophie Kuijpers

Sophie Kuijper is (jonge) toezichthouder, head of mission van ‘blikverruimers’, advocaat, spreker en schrijver en is gespecialiseerd in duurzaamheid binnen het recht. Haar missie is om meer jonge mensen in Toezichthoudende functies te krijgen.

Er waait een frisse wind door governance land! 

Dilemma’s in de bestuurskamers nemen toe: hoe houden bedrijven voldoende risico-appetite om te versnellen op vergroening en hoe kunnen jonge toezichthouders daarbij helpen?